Personvernerklæring for Bærum Catering AS

Bærum Catering AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger som samles inn på nettsidene baerumcatering.no.

Personopplysninger som behandles;

Bærum Catering AS samler kun inn informasjon som e-post adresse, fornavn og etternavn, firmanavn, faktureringsadresse og telefonnummer.Bærum Catering AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Slik samler vi inn opplysningene;

Bærum Catering AS samler inn opplysninger gjennom bestillingsskjema på våre nettsider.Det er frivillig å oppgi denne informasjonen, hvis denne ikke blir oppgitt kan du heller ikke kunne benytte bestillingsskjemaet på nettsiden ved bestilling.

Formålet med opplysningene som innhentes;

Bærum Catering AS henter inn informasjon for å kunne behandle og opprette bestillinger av vår catering meny, produkter og tjenester. Bestillingen opprettes kun på informasjon du frivillig gir oss, vi henter ikke inn eller leverer fra oss informasjon for dette formålet fra/ til tredjeparter.

Hvordan lagres opplysningene;

Opplysningene innhentet fra bestillingsskjema på våre nettsider, baerumcatering.no lagres i bakenforliggende administrasjonspanel og i vårt kunderegister i Tripletex. Regnskapsfirmaet Effekt Regnskap AS behandler våre regnskapsdata.

Hvordan slettes opplysningene;

Informasjonen kan slettes på oppfordring ved å kontakte Bærum Catering AS; post@baerumcatering.no

Utlevering av informasjon til tredjepart;

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter

Samtykke

Ved bestilling av våre produkter og tjenester gjennom nettsiden, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på den informasjon du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.For å ta i bruk dine rettigheter ta kontakt med Bærum Catering AS, post@baerumcatering.noDu kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta kontakt med oss. Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta kontakt med oss

Klage til Datatilsynet

Dersom du mener at behandlingen av dine personopplysninger skjer i strid med gjeldende rett, kan du klage til Datatilsynet. Du finner datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.



Åpningstider
08.00-17.00 Man-Fre
10.00-15.00 Lør-søn

Kontakt oss gjerne på telefon i åpningstiden.
Eller send mail, vi svarer vanlighvis innen 24 timer.

+47 973 25 773

post@baerumcatering.no

Hellerudveien 51
1350 Lommedalen

BærumCatering AS org. 924 620 455
Designet og implementert av RenèeMichelle