Selskapslokale

Bærum Catering disponerer selskapslokalene på Bærum Golfklubb i idylliske Lommedalen. Her arrangerer vi alt fra barnedåp, konfirmasjoner og bryllup til minnesamvær. Lokalene egner seg også godt til både 30, 40 og 50 års lag så vel som til større familie selskap eller alle andre former for jubileer.

Det er en mindre lukket sal for inntil 25 personer og en større som passer bra for opptil 50 deltakere.
Vi har alle serveringsrettigheter og kan skjenke det dere måtte ønske frem til klokken 0130  

Det er ingen leiekostnad på lokalet, men vi tar et gebyr på kr 1200,- for mindre selskap og kr 1500,- for store selskap. Dette er en kostnad for klargjøring, vask, duker, lys, blomster etc.

Våre gjester kan medbringe egne kaker, konfekt, snacks ol. – men all annen mat og drikke må kjøpes gjennom Bærum Catering AS

Ved bestilling av lokalet betales det et depositum på kr 5000,- som trekkes fra på regningen etter avholdt selskap.
Vi oppfordrer interessenter til å komme å se på lokalene og diskutere med oss om hvordan vi kan gjennomføre et vellykket selskap for dere.


Hole in One Cafe

Bærum Catering AS driver kafeen på Bærum Golfklubb, «Hole in One Cafe». Kafeen holder åpent i golfsesongen mai til oktober.

Kafeen er åpen hver dag fra 08.300-20.00 mandag til torsdag og fra 08.30-17.00 fredag til søndag (i fellesferien kan det være noe redusert åpningstid)

Det er lyse, fine og nyrenoverte lokaler.Vi serverer påsmurte rundstykker, bagetter, forskjellige kaker, vafler og annet godt bakverk.

Vi har «dagens varmmat» og hjemmelaget italiensk pizza i tillegg til varme karbonadesmørbrød, rekesmørbrød og omeletter.

Det er populært å starte dagen her med egg og bacon. Ønsker du noe godt å drikke til maten har vi god kaffe og et variert utvalg av mineralvann, øl og vin. Her har våre gjester tilgang til å kaste dart, spille backgammon eller shuffleboard.

Velkommen.


Åpningstider
08.00-17.00 Man-Fre
10.00-15.00 Lør-søn

Kontakt oss gjerne på telefon i åpningstiden.
Eller send mail, vi svarer vanlighvis innen 24 timer.

+47 973 25 773

post@baerumcatering.no

Hellerudveien 51
1350 Lommedalen

BærumCatering AS org. 924 620 455
Designet og implementert av RenèeMichelle